TALLERS
El dia de Sant Jordi el departament de tecnologia va realitzar 2 tallers amb l'alumnat:

COTXE programat amb ARDUINO 

Els i les alumnes van construir un cotxe amb tetra brik i unes rodes de fusta. Amb una placa Arduino, els servomotors i sensors d'ultrasons van fer programar-los. Van aconseguir que els cotxes es moguessin per l'aula evitant els obstacles que trobaven al seu pas.Al següent enllaç podeu accedir a totes les fotos del taller:Enllaç Fotos Cotxe Arduino - Sant Jordi


TREN MAGNÈTIC


L’alumnat va crear un tren magnètic amb una pila de tipus “AAA” que portava al davant i al darrere uns potents imants de neomidi. Aquest particular tren circulava per l’interior de túnels fets amb fil de coure (sense esmaltar) en forma d’espiral, que va construir l’alumnat.

Amb aquesta pràctica van poder experimentar l’acció combinada del magnetisme dels imants amb el magnetisme produït per l’electricitat de la pila quan aquesta passava pel fil de coure que hi havia en cada moment entre el pol positiu i el pol negatiu de la pila.Al següent enllaç podeu accedir a totes les fotos del taller: Fotos Tren magnètic _ Sant JordiCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada